Billig läsk trots frånvaron av Sonjo läskkoncentrat

Det är billigare och många gånger nyttigare att tillverka egen läsk. Har man enbart en sodastreamer eller annan form av kolsyremaskin så kan man med läskkoncentrat åstadkomma god dricka. Om du brukade använda Sonjo läskkoncentrat så måhända du omedelbart är rådvill. Hur kan du göra billig läsk med samma goda smak? Oroa dig ej! Det finns smarta lösningar som till och med är godare…

arom

Gör riktigt bra läskeblask utan Sonjo läskkoncentrat som ej längre finns

Du kan fortfarande tillverka aptitlig läsk för det går att skapa hemläsk med koncentrat från Aromhuset, hela sortimentet finns på allt-fraktfritt.se. Om du vill inhandla läsk online så är det här den bästa lösningen för du får ett koncentrat som du kan mixa i kolsyrat bordsvatten för att få en roligare dryck.

En del måhända upplever en aning nostalgi och tycker att det är bra synd att Sonjo gick ur tiden medan andra ser att det här faktiskt ej gör någon större skillnad. Man kan ju rentav även smaksätta det kolsyrade vattnet med aromer som är totalt utan socker för att få riktigt hälsosam samt god soda.

Vilken smak är den bästa då man åstadkommer egen läsk?

Det finns somliga smaker som närapå alltid fungerar då man gör sin egen läsk. Cola är ett exempel på detta och även bärsmaker. Detta är smaker som gör att man får läsk som absolut smakar läsk och det är centralt. Sockerdricka, fruksoda, Champis, Julmust, Grape tonic och andra ursvenska smaker är riktigt bra.

I och med att man får så billig läsk då man handlar koncentrat och blandar själv så kan man gott pröva lite annorlunda smaker och det I synnerhet när man handlar online och får bra priser. Det kan ju också vara så att man tycker en aning olika och då kan det vara bra att ha en aning olika smaker hemma så att alla blir glada.

Hälsosam dricka då du gör den själv hemma med kolsyremaskin

Faktum är att det kan bli nyttigare med läsk som man gör hemma fastän koncentraten kan innefatta något lite socker. Många gånger så rör det sig om mindre socker än det som finns i vanlig läsk. Aromhusets läskkoncentrat doseras 40 ml (varav det mesta är smakämnen) till 1 liter kolsyrat vatten. Köpt läsk består av ungefär 10% socker, 100 gram litern.

Då man varierar med Aromhusets Zero läskkoncetrat som är helt utan socker så kan man likaså dra ned på läskkonsumtionen. Barn tycker ändå att det är trevligt att dricka bubbeldrycken och de klagar ej på att det inte jämt är lika sött. Det blir nyttigare samt roligare att hälla I sig läsk då man gör den hemma med en kolsyremaskin.

Det finns flertal märken på läskkoncentrat men blott Aromhuset verkar ha fått reda på smaken. Det kan bero på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps och att de tillverkade läskkoncentrat rdena på 80-talet när de första sodastreammaskinerna kom.

Emellanåt kan man ju välja att intaga det kolsyrade vattnet precis som det är och då man väljer att nyttja mindre av koncentratet så räcker det längre. Med andra ord så får man sannerligen stor frihet då man gör egen läsk med koncentrat och det är verkligen en stor fördel.