Börja bjuda dina vänner och bekanta på sodavatten då de kommer hem till dig

Idag så finns det ju så många olika drycker att införskaffa i butiken men faktum är att en av de drycker som fortsatt toppar listan av favoriter är soda vatten, mineralvatten helt enkelt. En del tycker dock att det är totalt galet att gå och köpa sodavatten i butiken när man själv kan göra sitt eget bordsvatten med kolsyrat vatten. Det enda man behöver är bordsvattenaromer för sodavatten och en kolsyrepatron.

Sodavatten

En drink som man mår bra av och som smakar gott

Man kan förstås dricka helt vanligt vatten utan natriumkarbonat och vidmakthålla att det här är världens ultimata drink. Men för flertal så blir detta för trist i längden och man föredrar något kul som clubsoda. Kolsyrat vatten är roligare att dricka vilket kan bero på att det bubblar så skojigt i näsan och kanhända även på att kolsyran tar fram smaken på ett så bra sätt.

När du bjuder din gäst på ett glas kolsyrat vatten med smak så kommer du antagligen att få ett ja. Det här är inte alkohol och det är heller intet som kommer med socker eller annat som kan vara onyttigt. Ifall du ser till att ha kallt bordsvatten med smak redo så är det en faktisk hit och det särskilt under varma sommardagar.

Smaker som samtliga tycker om är inte så svåra att hitta

Om du vill bjuda vänner samt familj på clubsoda med smak så eventuellt du funderar på vilken essens som kommer att gillas av alla. Det finns förstås ej en enda smak som alla tyckerom. Ifall du behåller neutral smak så kommer det kanske att fungera bäst men det är ju en aning tråkigt.

Ta en titt i matbutiken och se vad de stora dryckestillverkarna satsar på. Bär är populärt såväl som granatäpple. Det här är sådant som massor tycker om och du behöver ej göra det hela svårt med märkliga essenser (såsom absint, vanilj och toffee kola) som ingen har hört talas om.

Experimentera bara när du skall dricka sodavattnet själv

Ifall du är nyfiken på hur olika smakessenser kommer att funka med din kolsyremaskin så skall du tänka på att inte experimentera på gäster. Detta är inte jämt så populärt. Aromhuset har 25 smaker, sortimentet finns online på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Tradera med flera.

Då är det bättre att du testar lite utstickande smaker då det endast är du och dina närmsta som ska dricka det kolsyrade vattnet. Blir det ej så gott så är det inget att skämmas för. Man måste prova sig fram för att hitta korrekt balans och ultimata smak.

När man väl kan göra sitt eget sodavatten så är det ju även lätt att göra goda drycker som bål. Det här passar speciellt bra till festen då gäster icke har något emot att ta en alkoholhaltig drink med sodavatten samt god smak. Om det finns gäster som ska köra hem så kan du alltid tillhandahålla mineralvatten med smak helt utan alkohol. Detta är så klart någonting som höjer stämningen när det är party.