En sodastreamer är ett måste I hemmet

Vi har gjort egen läsk I våra hem under en relativt lång tid nu. Många kommer nog ihåg kolsyremaskinerna som var så populära under 1970-talet och som mest bestod av en kolsyrepatron och ett handtag så att man snabbt kunde fylla på en vattenflaska med bubbelvatten som man smaksatte. Med en modern sodastreamer så får man riktigt god läsk som därtill är bra mycket nyttigare än det som man handlar i affären.

sodastreamer

Fördelar med att använda en egen sodastreamer istället för att införskaffa färdig dryck

Det finns flertal fördelar med en egen kolsyremaskin och det har bara blivit mer och mer populärt med en egen sodastreamer i hemmet. Detta är en maskin som på kort tid får fram sodavatten med eller inte med smak. Smaksatt vatten är ju otroligt populärt för att det är roligare att dricka samtidigt som det ej innebär en fara för hälsan.

Med sodastream essenser så kan man själv mixtra fram en dryck som man tycker om. Faktum är att soda stream maskiner gör det möjligt att experimentera. Man kan komma fram till en smakkombination som är exklusiv samtidigt som den är hälsosam och bra.

Lät barnen att dricka sodavatten med smak hellre än kommersiell dricka

När det handlar om barn så kan det stundtals vara svårt att neka till sötsaker. Ifall man ej är noga med att enbart erbjuda den här typen av drycker under helger så kan det lätt bli så att barnen lär sig att vatten är tråkigt och inget som man har sug att dricka.

Med en sodastreamer så förändras detta. Det blir plötsligt kul att experimentera och bilda nyttiga drycker med maskinen. Det här är enormt bra för barn som på detta vis lockas bort från läsk och andra drycker som sannerligen ej är så bra för deras framåtskridande och hälsa.

Mineralvatten blir bra mycket roligare att dricka då det har smak men det blir ännu bättre då man själv har smaksatt.

Det är också bra med drycker som inte kostar så mycket att njuta av

En annan sak som man inte ska glömma bort är att det kostar en hel del pengar att dricka läsk och färdig dryck från butiken. Ifall man istället använder sig av kolsyremaskin så behöver man ju icke spendera speciellt mycket för det här. Man får lyx i vardagen till en liten kostnad och detta är något som precis allihopa kan njuta av.

Sodastream maskinen är verkligen till för alla. Studenten kan ha den såväl som pensionären. Barnfamiljen kan knappast leva utan! Bubbelvatten är nästan lika viktigt som kaffe så det är klart att man helst ser ett alternativ som precis som kaffemaskinen gör det möjligt att på ett billigt sätt jämt ha tillgång till maskinen.

Smaker till kolsyrat vatten

Till läsk är de flesta fabrikat relativt dåliga och Sonjo finns icke längre. Idag wär det blott ett fabrikat som sticker ut, Aromhuset. Man har ett utbud med aromer för kolsyrat vatten, ett sortiment läskkoncentrat inberäknad svenska smaker som Sockerdricka samt Grape Tonic. Ett utbud sockerfri läsk.

Aromhuset produkter smakar förträffligt. Det kan bero på att de tillverkade läskkoncentrat redan på 80-talet när de första Sodastreamerna kom och på att deras fabrikschef varit bryggmästare på Pripps. Finns på allt-fraktfritt.se, Webhallen, Prisad.se samt Tradera online.

Goda recept för sodastream bubbelvatten drinkar

Numera så är det ej komplicerat att finna bra recept för sodastreamer drinkar. Man kan surfa ut på webben och läsa vad andra som har samma maskin rekommenderar. På detta vis så kan man dessutom få en hel del inspiration så att man kan få ut bra mycket mer av kolsyremaskinen.