Eget bubbelvatten i snygg förpackning

Alla vet att vatten på flaska är en klimatbov. Dessutom är det dyrt. Men nu erbjuder OBH Nordica en välsvarvad lösning på problemet. Gör ditt eget mineralvatten och spara både miljö, pengar och armar med nya snyggingen Sodamaster Gazelle.

Med Sodamaster Gazelle kan du frossa i kolsyrat vatten med gott miljösamvete. Denna skönt formgivna maskin producerar perfekt kolsyrat vatten på 2-3 sekunder. Till skillnad från konkurrenterna är serveringskaraffen så snygg att se på att du med glädje ställer fram den på matbordet. Dessutom minskar du koldioxidutsläppen och sparar tusenlappar varje år jämfört med om du skulle köpa vattnet på flaska. Och du slipper allt onödigt släpande av blytunga påsar från affären. Kan det bli bättre?

Sodamaster levereras med gaspatron och finns i fyra tuffa färger: svart, chilliröd, vitt och lila.

Rek pris: 995 kronor

Visste du att…

En flaska buteljerat vatten ger mer än 1000 gånger så mycket koldioxidutsläpp som samma mängd kranvatten. Och literpriset för flaskvattnet är 10 000 gånger högre än kranvattnet om man räknar in alla kostnader för produktion till transport och flaskåtervinning.

OBH Nordicas Sodamaster Gazelle finns att köpa hos etablerade återförsäljare runt om i landet, exempelvis Electrolux Home, Elgiganten, Elkedjan, Elon, Hemma, Åhléns, Järnia, Siba, Onoff, Power, MediaMarkt och övriga elfackhandlare.